Jump to content

Recommended Posts


Description: Free Software Media System that puts you in control of managing and streaming your media.
Créateur: QoolBox

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.1.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.2.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.2.1.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.2.2.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.1.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.2.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to get this to work on my TS-251+. When trying to load on local network, I get "Could not find a part of the path '/dashboard-ui/index.html'. 

When loading outside network/WAN it loads to a black screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running latest release and the UI is now accessible and works only on internal network. No matter what I do to open external ports, etc. I cannot access it from external network at all. Enabled remote external access in the admin settings, Even tried changing ports, opening both UDP/TCP port forwarding, cannot access it externally at all. TS-251+

All other server functions on my TS-251+ are perfectly accessible externally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.5.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Hardware transcoding does not work with VA API (NAS model TS-251).

It is working with Jellyfin in a container container with privileged access to /dev/dri/renderD128

 

Can this be implemented in this qpkg ?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.3.7.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.4.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.4.1.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.4.1.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.4.2.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.4.2.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new version is now available on the repository
Version: 10.4.3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×